U3F1ZWV6ZTUwMzQzMzc3MDA2NDAwX0ZyZWUzMTc2MDk1NTQ1MDg5NQ==

كيفية ازالة الصدأ والاحتراق من أواني الطبخ

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 


معظم الوقت كلنا بنعاني من مشكلة احتراق أواعي وأوني وقدور الطبخ وصعوبة التغلب عليها والتغلب على أشكال الصدأ اللي بتظهر عليها بشكل كبير جدا ولكن دلوقت خلاص الحمد لله بقى في أكتر من حل والحلول كالتالي :

استخدمي الماء والملح ..على القدر المحترق واتركيه لمدة خمس دقائق..ثم اغسليه

اسهل طريقة لازالة الصدأ من القدور او الصواني ..استخدمي البطاطس التالفة ثم اغسلي القدربالماء والصابون

اذا احببتي تجنب التصاق الاكل بالصينيه اوالقدور..عليك وضع الملح عليها ثم اغسلها كالمعتاد

ان وضع الزيت على الصينيه حتى ولو كان القليل منه .. يسبب ظهور الصد أ السريع لها ..فتجنبي ذلك.

للقدور التيفال ...ضعي ملح وخل وامسحيه بهما ..فهو اسرع طريقة لازالة الاحتراق منها
وممكن ايضاً استخدام الليمون والملح ثم ازيليه بفوطة مبلولة ونشفيها جيداً وضعي زيت الليمون .

ومن  الطرق السهلة لتنطيف القدور المحترقة....واتبعي الكلام اللي جاي ده :

*هاتي قدر اكبر من القدر المتسخ ..وحطيها جوه بعضيها  .

*حطي ملعقتين بكنج بودر في مية ساخنة وسيبيها لحد ما تبدأ تخف درجة الاتساخ .

*حطي مية عليه واستخدمي الليفة واغسليه بالمية والصابون  


أتمنى أن يكون الموضوع نال اعجابكم واستفدتم منه ان شاء الله وتتابعونا دايما في مدونتكم بنات مودرن مدونة كل البنات  
تعليقات
ليست هناك تعليقات
إرسال تعليق

إرسال تعليق

الاسمبريد إلكترونيرسالة